Advies op Maat voor vrijwilligersorganisaties

Vrijwilligersorganisaties in Rotterdam kunnen gratis gebruikmaken van Advies op Maat, waarbij zij tactische of strategische vraagstukken kunnen voorleggen aan experts. Denk aan vragen als: Hoe kunnen wij mantelzorgers beter ondersteunen? Op welke manier schrijf je succesvol een subsidieaanvraag? Hoe ga ik om met de coronamaatregelen binnen mijn organisatie?

Advies op Maat richt zich op:

  • Fondsenwerving
  • Bedrijfsvoering
  • Juridische hulp
  • ICT
  • en Marketing en communicatie

Het initiatief komt voort uit de wetenschap dat maatschappelijke organisaties vaak geen toegang tot (professionele) netwerken hebben om zich te laten adviseren op tactische of strategische vraagstukken. Daarom biedt Netwerk Zorgzaam010 hen sinds enkele maanden deze ondersteuning.

Meer informatie
Meer over Advies op Maat is te vinden via www.netwerk.zorgzaam010.nl. Via dit samenwerkingsportaal kunnen mensen een gratis account aanmaken en toegang krijgen tot een forum, gedeelde agenda, kennisbank en zo ook Advies op Maat.

Deze mogelijkheid wordt aangeboden door de gemeente Rotterdam en online vrijwilligersplatform Zorgzaam010.

Je kunt met vragen mailen naar netwerk@zorgzaam010.nl. Het antwoord wordt opgenomen in de kennisbank, zodat anderen er ook gebruik van kunnen maken. De kennisbank is terug te vinden op www.netwerk.zorgzaam010.nl

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl