Uitgesteld: congres Nieuwe Rotterdammers Denken Doen Beslissen Mee

In de nieuwsbrief van 18 november jl. werd het congres Nieuwe Rotterdammers Denken Doen Beslissen Mee in Debatpodium Arminius genoemd. Wegens de huidige corona-maatregelen wordt het congres verplaatst naar donderdag 7 april 2022. In de tussentijd worden er diverse online workshops verzorgd, waarvan de eerste start op dinsdag 7 december 2021.

Syrische nieuwkomers
Rotterdamse ondernemer Nour Alzaman zal de eerste online workshops verzorgen. De workshop gaat over het integratieproces vanuit de ogen van Syrische nieuwkomers. Door te leren over nieuwkomers en hun cultuur kun je beter contact met hen maken, stelt Nour. Tijdens de workshops ligt de nadruk op de aspecten die niet standaard aan bod komen tijdens het integratieproces. Hoe is het dagelijks leven in de Syrische maatschappij? En welke rol spelen opleiding, werk en het huwelijk?

Datum en tijd workshop
De online workshop van Nour wordt gegeven op dinsdag 7 december van 12:00 tot 15:00 uur en op donderdag 9 december van 11:00 tot 14:00 uur.

Aanmelden en meer informatie
Per onderdeel is er plek voor 15 personen. Aanmelden kan tot 3 december a.s. via deze link.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl