2 maart: deskundigheidsbevordering sociaal emotionele vaardigheden bij jeugdigen

Op woensdag 2 maart organiseert Indigo preventie de deskundigheidsbevordering ‘Zie jij kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken?’. In deze deskundigheids-bevordering krijg je handvatten hoe je kinderen die angst ervaren en/of boos gedrag vertonen kan ondersteunen. Ook leer je welke signalen van kinderen kunnen duiden op een stressvolle thuissituatie.

Veel kinderen maken een goede start. Maar er zijn ook kinderen die meteen met een achterstand beginnen. Deze kinderen hebben een grotere kans dat ze moeite krijgen met leren en probleemgedrag gaan vertonen in hun relaties met anderen.

In deze deskundigheidsbevordering gaan we met (onderwijs) professionals in gesprek over het versterken van sociaal emotionele vaardigheden bij jeugdigen.

Data en tijden
De deskundigheidsbevordering vindt plaats op woensdag 2 maart van 15.00 – 17.00 uur.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor de deskundigheidsbevordering kan per mail via preventie@indigorijnmond.nl. Vermeld daarbij je naam, functie, en bij welke organisatie je werkt.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl