PlusWhat Spreekuur: hulplijn voor en door jongeren

Bij PlusWhat Spreekuur kunnen jongeren hun verhaal kwijt. Om te praten, een potje te huilen of hun zorgen uit te spreken. Online, via WhatsApp of in een veilige creatieve omgeving die ze weer energie geeft. Alle hulp is gratis en vertrouwelijk, voor en door jongeren. Dus werk je met jongeren? Geef het door!

Ken je jongeren die moeilijk te doorgronden zijn? Jongeren die vastlopen en het lastig vinden om over hun problemen te praten? Misschien kun jij ze verder helpen door ze in contact te brengen met PlusWhat Spreekuur.

Contact
De medewerkers komen graag met jou als professional in contact. Het Whatsapp-nummer is 06-19716525. Samen bespreken we hoe we deze jongeren weer op weg kunnen helpen. PlusWhat spreekuur is voor zowel organisaties als jongeren ook bereikbaar via dit formulier.

Jongerenhulp in een creatieve omgeving
PlusWhat Spreekuur is een gratis hulplijn voor jongeren. We luisteren, denken mee en zoeken samen naar een passende oplossing voor elk probleem. Naast online hulp en via WhatsApp, biedt PlusWhat Spreekuur een unieke creatieve omgeving waar allerhande mentoren en jongeren rondlopen.

Kwetsbare jongeren krijgen zo de kans geïnspireerd te raken door gelijkgestemden. Ook doen ze mee aan allerlei creatieve activiteiten die frisse energie geven en helpen hun eigen kracht te versterken. Én is er altijd een luisterend oor aanwezig wanneer dat nodig is. PlusWhat Spreekuur is er écht voor en door jongeren.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor professionals en jongeren kan via dit formulier.
Voor meer informatie kun je mailen naar spreekuur@wedowe.org of een WhatsApp sturen naar 06-19716525. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl