Toolkit Toeslagenaffaire 010 voor professionals in de wijk

Er is nu een communicatietoolkit over de toeslagenaffaire voor professionals in de wijk. Dit informatiepakket bestaat uit middelen die je kunt inzetten in je communicatie met Rotterdamse gedupeerden van de toeslagenaffaire. Wil jij de Toolkit Toeslagen 010 ontvangen? Mail je adresgegevens naar infopunttoeslagen010@rotterdam.nl.

De toolkit bestaat uit posters, visitekaartjes, social media content, een whatsappvideo, explainervideo en een animatie.

Hiermee willen we je in staat stellen om (mogelijk) gedupeerden zelf te helpen. Lukt dit niet, dan kun je het informatiepunt bellen via 010 - 267 00 01.We denken graag met je mee. Staat een gedupeerde open voor hulp van de gemeente? Motiveer hem of haar dan om ons te bellen. Dan kunnen we samen met deze ouder naar de persoonlijke situatie kijken en passende hulp bieden.

Het Informatiepunt Toeslagenaffaire 010 is er voor Rotterdamse gedupeerden van de kinderopvangtoeslagenaffaire. Het biedt hulp en ondersteuning aan mensen die door de kinderopvangtoeslagenaffaire schulden hebben bij de Belastingdienst en hierdoor financiële of maatschappelijke problemen hebben.

Meer informatie
Heb je vragen over de toeslagenaffaire? Of heb je een cliënt met een casus waar je niet uit komt? Schroom niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 010 - 267 00 01 of e-mail: infopunttoeslagen010@rotterdam.nl.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl