5 september: bijeenkomst voor familie van mensen met zelfdodingsgedachten

Op dinsdagavond 5 september is er een bijeenkomst voor familie van iemand met zelfdodingsgedachten of die een poging tot zelfdoding deed. Er is gelegenheid om vragen te stellen en met anderen te praten die hetzelfde meemaken. Er is een ervaringsdeskundige aanwezig en iemand die de mensen met zelfdodingsgedachten of pogingen ondersteunt van SuNa (Suïcide Nazorg).

Indigo Preventie organiseert deze bijeenkomst. 

Voor wie?
Je hebt een familielid, partner, vriendin of kind die (soms) denkt aan zelfdoding of een poging tot zelfdoding heeft gedaan. Dat is voor deze persoon heel verdrietig, verwarrend en pijnlijk. Maar het kan ook jouw leven flink op z’n kop zetten. Misschien heb je vragen over wat je wel en niet moet doen. Of je maakt je zorgen, bent verdrietig of boos. Dat begrijpen we en we willen je graag steunen. Daarom organiseert het SuNa-team elke 2 maanden een bijeenkomst voor familieleden met een naaste met zelfdodingsgedachten heeft, of een poging tot zelfdoding heeft gedaan.

Misschien vind je het moeilijk om deze avond te bezoeken? Neem gerust iemand mee als dit het gemakkelijker maakt.

Datum, tijd en plaats
Dinsdag 5 september van 19.00 – 21.00 uur aan de Dynamostraat 18 (4e verdieping) in Rotterdam.
Vanaf 18.45 staat de koffie en thee klaar.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden graag via 06-12 03 24 82 of mail suna@indigorijnmond.nl

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl