9 oktober: start groepstraining Stoppen met roken in Charlois

Stoppen met roken gaat beter als je het samen doet. Daarom start er een groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ op maandag 9 oktober in Charlois. De cursus is voor mensen met een lage sociaal economische positie. Hij bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten. Werk je met mensen voor wie dit geschikt is? Meld ze aan via maaike@rookvrijookjij.nl.

De eerste 2 groepen buurtgenoten uit Carnisse en Oud Charlois gingen afgelopen voorjaar met succes hun verslaving te lijf. Lees hier meer.

SineFuma, Coöperatie VGZ en de gemeente Rotterdam bundelden hun krachten om dit mogelijk te maken.

Tekst voor mogelijke deelnemers:

Stoppen met roken 
Rookt u en woont u in Pendrecht of Zuidwijk? Dan heeft u geluk. Tenminste, als u wilt stoppen met roken. Want op 9 oktober starten er groepstrainingen Stoppen met roken. Samen met anderen stoppen met roken maakt het makkelijker. Na deze cursus is een groot deel van de deelnemers gestopt! Een van de deelnemers dit voorjaar zegt: ‘Zo fijn dat het positief blijft, ook als het bij ons tegenzit. Dat motiveert mij om toch door te zetten.’ 

Gratis hulp  
Deze hulp bij stoppen met roken is gratis voor Rotterdammers met én zonder het VGZ Rotterdam-pakket. Aanmelden kan per mail naar info@rookvrijookjij.nl of via telefoonnummer 076 88 951 95. 

Datum, tijd en plaats
Maandag 9 oktober en dan elke week op maandag in Het Middelpunt. Als de precieze tijd van de cursus bekend is, vind je deze op de website rookvrijookjij.nl/rotterdam.

Aanmelden en meer informatie
Bekijk de flyer of klik op meer informatie.
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website of door te bellen naar 076 88 951 95. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl