29 september: start cursussen voor kinderen met gescheiden ouders

Voor kinderen met gescheiden ouders zijn er de cursussen Stoere schildpadden en Dappere dino’s. In de cursussen ontwikkelen de kinderen meer zelfvertrouwen en leren ze spelenderwijs omgaan met problemen en emoties rond de scheiding.

De kinderen ervaren steun en kunnen zich even ontspannen. Ook leren ze om zich niet schuldig te voelen. De cursussen worden gegeven door een pedagoog van Avant sanare.

Stoere Schildpadden
Deze cursus is gericht op kinderen van 4 – 6 jaar en bestaat uit 12 bijeenkomsten voor kinderen en 2 bijeenkomsten voor ouders. De groep bestaat uit maximaal 6 kinderen.

Dappere dino’s
Deze cursus is gericht op kinderen van 6 – 8 jaar en bestaat uit 12 bijeenkomsten voor kinderen en 2 bijeenkomsten voor ouders. De groep bestaat uit maximaal 6 kinderen.

Datum en tijd
Beiden cursussen starten op woensdag 29 september.

  • Stoere schildpadden: 14.00 – 14.45 uur
  • Dappere dino’s: 15.00 – 15.45 uur

De cursus Stoere Schildpadden vindt plaats bij DIA Rozenburg, Molenweg 20. Voor Dappere dino’s is de locatie nog niet bekend.

Aanmelden en meer informatie
Meer informatie en inschrijven kan via de website van Avant sanare. Klik hier voor meer informatie over de cursus Stoere schildpadden en hier voor de cursus Dappere dino’s.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl