Nieuwe podcast biedt inkijkje in het hoofd van jongeren

In de nieuwe podcast Bumpy Road vertellen jongeren hun verhaal over het leven en de bijbehorende worstelingen. Welke gevoelens dit met zich meebrengt en wat hen helpt. De podcast geeft je als professional een inkijkje in het hoofd van jongeren. Uiteraard is de podcast ook interessant voor andere jongeren om te beluisteren.

Tijdens de adolescentie verandert er in korte tijd veel, zowel sociaal als lichamelijk en in het hoofd van jongeren. Dat zorgt ervoor dat veel jongeren in deze levensfase vastlopen. Bumpy Road laat jongeren zien dat zij niet de enige zijn die worstelen. Bedenker en iniatiefnemer Nina Schouten wil daarmee het taboe rondom mentale problemen doorbreken.

Inhoud podcast
In de podcast wordt onder meer over de volgende onderwerpen gesproken: vrienden, school, pesten, liefde, drugs, geld en familie. Beluister de podcast via de website www.bumpyroad.nl.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl