Drukbezochte jubileumeditie Focusdag

Wat een enorme opkomst!

Met bijna 1600 bezoekers werd de dag geopend door de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. Hij vertelde onder andere hoe belangrijk het toepassen van de menselijke maat in je dagelijks werk is.

De psychologie van een gelukkig leven

Merijn Ruis zorgde na de opening voor een bruisende presentatie. Hij nam ons mee in zijn verhaal hoe mooi het zou zijn als we leven in een wereld waarin de mensen vriendelijk voor zichzelf en voor de ander zijn. Maak eens een praatje met een vreemde op straat. Vraag gewoon eens hoe diegene zijn of haar dag is.

Informatiemarkt, workshops en festiviteiten

Na het ochtendgedeelte was het tijd voor het volgen van je eigen programma. Een kijkje nemen bij een van de informatiekramen, het bijwonen van je gekozen workshop(s) of een bezoekje aan de feestzaal voor een van de leuke festiviteiten. 

De informatiekraam met het meeste geluk

De deelnemers aan de informatiemarkt hadden als extra uitdaging de opdracht gekregen om zo origineel mogelijk aan te sluiten bij het thema geluk. Het was lastig kiezen, want alle kramen waren mooi en straalden de boodschap van hun organisatie uit. De kraam die als winnaar uit de bus is gekomen, is Moeders van Rotterdam. Van harte! De prijs is al in ontvangst genomen.

Wil je meer weten over de Focusdag? Neem dan gerust contact op met de organisatie. Dat kan door een e-mail te sturen naar Focusdag@rotterdam.nl.

Tot volgend jaar!

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl