Op zoek naar een preventieve training voor jongeren rond zelfbeeld, angst, somberheid, boosheid of rouw?

  1. Struggle-less training - Voor jongeren (12 t/m 16 jaar) om beter om te gaan met stress, druk, negatieve en angstige gedachten en weinig vertrouwen in zichzelf.
  2. Struggle-less Brugklas Editie - Voor brugklassers om beter om te gaan met struggles als nieuwe vrienden maken, je plek vinden in de groep, wennen aan het schoolsysteem en omgaan met nieuwe verantwoordelijkheid.
  3. Boost je Zelfvertrouwen Voor jongeren (12 t/m 16 jaar) om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen
  4. In Controle! – Individuele training voor jongeren (12 t/m 16 jaar) die pittig gedrag laten zien. Verbetert hun sociale cognities, zelfbeeld en vermogen tot het reguleren van emoties. De focus ligt op aanpakken van problemen zonder agressie, conflicten of gevechten (extra informatie over deze groep volgt op onze website, In Controle! heeft dezelfde doelen als de training Alles Kidzzz).
  5. Rouw op je Dak - Voor jongeren (12 t/m 18 jaar) die een dierbare (ouder, broer of zusje) zijn verloren.
Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is kosteloos en de ouder(s)/de jongere kunnen zelf aanmelden via de links of via preventie@indigorijnmond.nl of 088-3571700.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl