Drie nieuwe jongerenhubs in Rotterdam!

Samenwerking

De gemeente Rotterdam, Stichting SOL (Samen Ondernemend Leren) en jongeren hebben de handen ineengeslagen om deze nieuwe ontmoetingsplekken te creëren. Jongeren kunnen er hun talenten ontwikkelen en activiteiten organiseren. Dit helpt bij het vormen van een gemeenschapsgevoel.

Wethouder Faouzi Achbar

Ook wethouder Faouzi Achbar was aanwezig bij de opening van de jongerenhubs. Er was een tour langs de drie jongerenhubs en allerlei andere activiteiten zoals optredens, sportactiviteiten, klussen, het opnemen van een podcast en er werd zelfs genoten van mocktails. 

Jongerenhubs logo

Er komen steeds meer jongerenhubs in de stad. Om deze hubs meer herkenbaarheid te geven, is er een logo gemaakt. Samen met de jongeren zijn allerlei ideeën geopperd in een creatieve sessie. Marketingbureau 0-to-9 presenteerde daarna vier ontwerpvoorstellen. Zo’n 400 jongeren hebben gestemd en dat leverde een duidelijke winnaar op! Het logo krijgt een mooie plek op iedere jongerenhub.

Waar zijn de jongerenhubs?

Centrum

Charlois

Delfshaven

Feijenoord

IJsselmonde

Kralingen-Crooswijk

Noord

Overschie

Prins Alexander

Meer weten over de jongerenhubs? Klik op deze link.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl