7 december dag van de vrijwilliger

De kalender is er voor iedereen die afgelopen jaar het verschil maakte. Denk dan aan vrijwilligers, mantelzorgers, jonge impactmakers en ervaren wereldverbeteraars.

Maatschappelijke organisaties kunnen de decemberkalender gratis aanvragen.  We hopen met deze feestelijke attentie iedereen te bedanken én inspireren het verschil te blijven maken”, aldus Ellis de Graaf, projectleider Zorgzaam010.

De kalender bevat 28 cadeautjes, één voor elke dag tussen 7 december (Dag van de Vrijwilliger) en de feestdagen. Er is voor ieder iets. Van boeken tot dagjes weg, van feestelijke producten tot feestelijke kortingscodes. De cadeautjes worden gesponsord door het bedrijfsleven.

Heb jij nog geen bedankje voor jouw vrijwilligers? Deel de gratis adventkalender van Zorgzaam010 uit.

Tevens bedankt de gemeente Rotterdam alle vrijwilligers voor hun inzet, steun en toeverlaat in het afgelopen jaar. In verschillende Huizen van de Wijk zijn er op en rondom 7 december activiteiten georganiseerd voor de vrijwilligers in de stad. Vrijwilligers hebben immers een bijzonder warm hart voor de stad. Een Rotterdams groen-wit hart!

Aanmelden?

Meld jouw hier organisatie aan (voor de wachtlijst)  om alle informatie over de advent kalender te ontvangen wanneer deze beschikbaar is.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl