Praat vandaag over morgen

Activiteiten na pensioen

Na hun pensioen willen veel ouderen nog actief zijn in vrijwilligerswerk en hobby's, maar zij zijn vaak nog zoekende naar de invulling daarvan. Daarom wordt in Ahoy een breed palet aan mogelijkheden gepresenteerd.

Tegelijkertijd wil de organisatie de bezoekers inspireren met onder andere een lezing van Erik Scherder, hoogleraar klinische neuro¬psychologie. Mensen die willen bewegen kunnen dat deze keer doen met voormalig topschaatser Barbara de Loor.

Goud voor Oud

Het evenement in Ahoy komt direct voort uit de actieagenda Goud voor Oud. Deze werd op 15 november gepresenteerd door wethouder Buijt (Ouderen, Zorg).

Daarom is er tijdens het evenement ook aandacht voor vitaal blijven, een goed netwerk behouden, een juiste woning en jezelf voorbereiden op kwetsbaarheid.

Aanmelden

'Praat vandaag over morgen' is op maandag 18 december van 10.30 tot 16.00 uur in Rotterdam Ahoy. Het wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam samen met Kansrijk Ondernemend Welzijn en Stichting Mens Centraal. Gratis aanmelden voor het evenement kan op de website actiefinrotterdam.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het programma. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl